Latre debuta en Disney amb “Boca-Zas”

Carlos Latre debuta en Disney amb “Boca-Zas” un programa concurso per a nens i els seus pares. El presentador ens explica que serà un programa “molt boig” on les parelles de concursants compostes per nens i els seus pares hauran de lletrejar paraules alhora que superen reptes i proves, com tartazos, inflables, carreres d’obstacles… En “Boca-Zas!”, reconeix, ha hagut d’ampliar el seu repertori de personatges als quals imita per incorporar alguns de la factoria Disney. Els més moderns “Phineas i Ferb“, i el cranc Sebastián de la ja clàssica “La Sirenita“, seran algunes de les figures a les quals Latre emularà en aquest espectacle dedicat al públic infantil però amb una dimensió molt familiar.

Carlos Latre reconeix estar molt il·lusionat per entrar a formar part de la família Disney, primer i per dedicar el seu treball als més petits de la casa. “Faig moltíssim el boig, m’implico moltíssim”, va explicar el passat dia 02 a Efe Latre sobre l’espai que s’estrenarà el 16 de setembre i que suposa la seva primera col·laboració amb Disney Channel.

Imatge: Disney Channel @DisneyPlanta9

boca-zas carlos latre disney channel

© 2018 Alboreá Producciones by One World Music Entertainment, S.L. - Organitzador de concerts, festivals i esdeveniments