Antonio Orozco Frankfurt Alborea producciones

Antonio Orozco Destino Frankfurt

Latin Palace Changó 19:00h

L’exitós Tour Destino d’Antonio Orozco, que li està portant pels principals escenaris del país, passarà per Frankfurt. Antonio Orozco oferirà el seu directe el 12 de maig de 2017 a Latin Palace Changó de Frankfurt dins de la seva gira tour destino EUROPA.

Una de les veus més respectades de l’última dècada, Antonio Orozco visita Frankfurt per primera vegada amb el seu tour Destino on repassés els seus millors èxits i el seu nou disc, un àlbum en el qual ha experimentat un canvi de so radical, amb cançons més ràpides i rockeres. “Destino” recull una miqueta de tots els moments que s’han quedat en el fons de la motxilla del cantant de L’Hospitalet i traça un dibuix precís, viu i palpitant d’una carrera marcada per les fites que li han convertit en un dels artistes més reeixits de la nostra escena musical.

“Hoy Será”, “Mírate” o “Mi héroe” configuren un mapa sonor teixit a cop d’emocions i moments estel·lars que quedaran marcats en la seva, vegada cada mes extensa, família de seguidors.

Aquesta vegada Antonio tindrà un directe més rockero i contundent que no deixarà a ningú indiferent.

Més informació

  • Latin Palace Changó
  • Münchener Str. 57 60329 Frankfurt am Main

Més sobre Antonio Orozco

© 2018 Alboreá Producciones by One World Music Entertainment, S.L. - Organitzador de concerts, festivals i esdeveniments