orozco tour destino edinburgh

Antonio Orozco Destino Edinburgh

Liquid Room 19:00h

L’exitós Tour Destino d’Antonio Orozco, que li està portant pels principals escenaris del país, passarà per EDINBURGH. Antonio Orozco oferirà el seu directe el dissabte 20 de maig de 2017 a la imponent sala d’Edinburgh The Liquid Room, dins de la seva gira tour destino UK.

Una de les veus més respectades de l’última dècada, Antonio Orozco visita Edinburgh per primera vegada amb el seu tour Destino on repassés els seus millors èxits i el seu nou disc, un àlbum en el qual ha experimentat un canvi de so radical, amb cançons més ràpides i rockeres. “Destino” recull una miqueta de tots els moments que s’han quedat en el fons de la motxilla del cantant de L’Hospitalet i traça un dibuix precís, viu i palpitant d’una carrera marcada per les fites que li han convertit en un dels artistes més reeixits de la nostra escena musical.

“Hoy Será”, “Mírate” o “Mi héroe” configuren un mapa sonor teixit a cop d’emocions i moments estel·lars que quedaran marcats en la seva, vegada cada mes extensa, família de seguidors.

Aquesta vegada Antonio tindrà un directe més rockero i contundent que no deixarà a ningú indiferent.

Més informació

  • Liquid Room
  • 9C Victoria St, Edinburgh EH1 2HE, Reino Unido

Més sobre Antonio Orozco

© 2018 Alboreá Producciones by One World Music Entertainment, S.L. - Organitzador de concerts, festivals i esdeveniments