dorian a girona indieground project

Dorian a Girona

Sala La Mirona 21:30h

Dorian amb el seu so tan personal de new wave, música electrònica i indie rock és considerada una de les bandes amb més projecció nacional i internacional de l’actual escena musical indie.

Ja que compleixen una dècada de carrera i han decidit resumir-la en “Diez años y un día”. Nou treball on ens trobem amb els èxits de sempre però amb una nova visió.

Compta amb col·laboracions de Santi Balmes de Love of Lesbian i l’artista mexicana Marion Sosa. I a més incorporen dos temes inèdits: “Ara” (tema en el qual canten en català) i “Arrecife”.

Marion Harper arriba amb una proposta farcida de ritmes i melodies al més pur estil anglosaxó. Un estil que es mou entre els sintetitzadors, les bateries profundes i les influències dels “80 ‘s” per acabar fent explotar en una proposta lluminosa i potent. D’ella s’ha dit que fa pop lluminós i sovint la premsa l’ha comparada amb la sonoritat de grups cèlebres del panorama internacional, com ho son Chvrches o Gossip en la seva darrera etapa.

Més informació

  • Sala La Mirona
  • c/Amnistia Internacional, s/n 17190 Salt

Més sobre Dorian

© 2018 Alboreá Producciones by One World Music Entertainment, S.L. - Organitzador de concerts, festivals i esdeveniments