latre-sitges-alborea producciones

Carlos Latre a Sitges

Hotel Meliá Sitges 21:00h

CANCELACIÓN ESPECTÁCULO CARLOS LATRE IN LIVE SITGES

Por motivos ajenos a Sr. Carlos Latre, a su productora Producciones Ertal S.L y a la promotora Alboreá Producciones lamentamos comunicarles que el espectáculo Carlos Latre IN LIVE previsto para el próximo 19 de noviembre en el Auditori del Hotel Meliá de Sitges se ha tenido que cancelar por motivos técnicos.

Todas aquellas entradas que se hayan comprado a través de www.alboreaproducciones.com ya se ha procedido a su devolución. Aquellas entradas que se hayan comprado a través de www.atrapalo.com se procederá a su devolución en los próximos dias.

Disculpen las molestias.

L’humorista Carlos Latre porta a Sitges el seu espectacle ‘In Live’ ple de les seves millors imitacions i amb molt d’humor, amb un repertori de més de 50 veus que l’han donat a conèixer obrint-se també a caracteritzacions mai vistes. Amb el seu especial sentit de l’humor, Carlos Latre farà un recorregut per l’actualitat política, social, esportiva i de la televisió i el’oci del país. D’aquesta manera, podran veure’s les recreacions més conegudes del món televisiu, com ‘Gran Hermano’, ‘Ratones Coloraos’, ‘Operación Triunfo’, els telediaris o ‘Bricomanía’, però també els moments més estelares de personatges com la Pitonisa Lola, La Pantoja de Puerto Rico, el Rei d’Espanya, El Jaime Peñafiel, el Pocholo, l’Almodóvar o el Torrente… una imaginaria galeria de personatges que sembla no tenir fi.

Més informació

  • Hotel Meliá Sitges
  • Joan Salvat Papasseit, 38, 08870 Sitges

Més sobre Carlos Latre

Comparteix

© 2018 Alboreá Producciones by One World Music Entertainment, S.L. - Organitzador de concerts, festivals i esdeveniments