lfdd-tarragona-alborea producciones

La Fuerza del Destino – Musical Tribut a Mecano a Tarragona

Palau Firal i de Congressos de Tarragona 18:00h

La música de MECANO ha calat en diverses generacions. Aquest espectacle creat per músics, cantants i ballarins que varen participar en els musicals d’en Nacho Cano, ens transporta a un trajecte en metro, on les parades es converteixen en cançons de Mecano. Un viatge per la banda sonora de les nostres vides. El format combina la música en directe, la dansa i la interpretació dels personatges que donen vida a aquestes cançons; tot això acompanyat d’un gran muntatge audiovisual. Pop, rock, rumba, salsa, flamenc, soul o jazz són el gran atractiu d’aquest espectacle per a tots els públics.

El director escènic, el Hansel Cereza (La Fura dels Bahus, Cirque du Soleil, Ballet Nacional) ha participat en aquest muntatge que porta més de tres anys girant pels escenaris espanyols.

Al musical conviuen les composicions musicals magistrals dels germans Cano amb una posada en escena espectacular. Tots els temes de l’espectacle formen part de l’ADN musical de mites d’espanyols. 20 artistes en escena entre músics, cantants i ballarins, donen vida a l’univers MECANO durant 2 hores i mitja en les que no podràs parar de ballar i cantar!

Més informació

Més sobre La Fuerza del Destino

Comparteix

© 2018 Alboreá Producciones by One World Music Entertainment, S.L. - Organitzador de concerts, festivals i esdeveniments