Antonio Orozco d’aventura amb Jesús Callejas

L’aventurer Callejas i el “coach” de ‘La Veu Kids’ Orozco emprenen una nova aventura per a la quarta temporada de ‘Planeta Callejas’.

Jesús Callejas ha tornat a triar les xarxes socials com a mitjà per desvetllar-nos els qui seran els seus propers convidats, o mates, segons es miri, en el que serà la quarta temporada del seu “Planeta Callejas”. En aquesta ocasió ha triat a l’artista Antonio Orozco, que ha fet un parèntesis en l’enregistrament de les audicions de “La Veu Kids”. Orozco i callejas han posat rumb a Geòrgia per viure el que sens dubte serà una experiència inoblidable per a tots dos.

I és que Antonio diu que “Això promet. …. Tornarem sense corbes i sense “na de na” …. La motxilla carregada de por i poca vergonya”

Entre les aventures que tant Callejas com Orozco estan compartint a través de les seves xarxes socials, es troba la pujada a una de les muntanyes més altes de Geòrgia amb 5.064 metres. A aquesta altitud i sense paraules, Orozco s’ha arrencat a cantar un trosset d’una cançó. “Poc, em sembla poc…”, entonava el català.

De moment continua’n els enregistraments del programa i encara no hi ha data definitiva d’emissió.

© 2018 Alboreá Producciones by One World Music Entertainment, S.L. - Organitzador de concerts, festivals i esdeveniments