Antonio Orozco Destino Córdoba

Teatro de la Axerquía - SOLD OUT 20:00h

L’exitós Tour Destino d’Antonio Orozco, que li està portant pels principals escenaris del país, passarà per Córdoba. Antonio Orozco oferirà el seu directe en el teatre de la Axerquía, dins de la seva gira tour destino.

Una de les veus més respectades de l’última dècada, Antonio Orozco visita Córdoba amb el seu tour Destino on repassés els seus millors èxits i el seu nou disc, un àlbum en el qual ha experimentat un canvi de so radical, amb cançons més ràpides i rockeres. “Destino” recull una miqueta de tots els moments que s’han quedat en el fons de la motxilla del cantant de L’Hospitalet i traça un dibuix precís, viu i palpitant d’una carrera marcada per les fites que li han convertit en un dels artistes més reeixits de la nostra escena musical.

“Hoy Será”, “Mírate” o “Mi héroe” configuren un mapa sonor teixit a cop d’emocions i moments estel·lars que quedaran marcats en la seva, vegada cada mes extensa, família de seguidors.

Aquesta vegada Antonio tindrà un directe més rockero i contundent que no deixarà a ningú indiferent.

Més informació

  • Teatro de la Axerquía - SOLD OUT
  • Av de Menéndez Pidal, s/n, 14004 Córdoba

Més sobre Antonio Orozco

© 2018 Alboreá Producciones by One World Music Entertainment, S.L. - Organitzador de concerts, festivals i esdeveniments