Antonio Orozco Destino Palma de Mallorca

Auditorio Palma de Mallorca 21:00h

L’exitós Tour Destino d’Antonio Orozco, que li està portant pels principals escenaris del país, passarà per Palma. Antonio Orozco oferirà el seu directe l’auditori de Palma, dins de la seva gira tour destino.

Una de les veus més respectades de l’última dècada, Antonio Orozco visita Palma de Mallorca amb el seu tour Destino on repassés els seus millors èxits i el seu nou disc, un àlbum en el qual ha experimentat un canvi de so radical, amb cançons més ràpides i rockeres. “Destino” recull una miqueta de tots els moments que s’han quedat en el fons de la motxilla del cantant de L’Hospitalet i traça un dibuix precís, viu i palpitant d’una carrera marcada per les fites que li han convertit en un dels artistes més reeixits de la nostra escena musical.

“Hoy Será”, “Mírate” o “Mi héroe” configuren un mapa sonor teixit a cop d’emocions i moments estel·lars que quedaran marcats en la seva, vegada cada mes extensa, família de seguidors.

Aquesta vegada Antonio tindrà un directe més rockero i contundent que no deixarà a ningú indiferent.

 

 

Més informació

  • Auditorio Palma de Mallorca
  • Paseo Marítimo, 18, 07014 Palma de Mallorca, Islas Baleares, Illes Balears

Més sobre Antonio Orozco

© 2018 Alboreá Producciones by One World Music Entertainment, S.L. - Organitzador de concerts, festivals i esdeveniments