brothers in band girona

bROTHERS iN bAND -Tributo a dIRE sTRAITS

La Mirona 21:30h

Un xou que reviu els grans èxits de dIRE sTRAITS entre els anys 1978 i 1991 i amb el qual bROTHERS iN bAND ens transporta en la seva particular màquina del temps a través d’un seleccionat i cuidat repertori que pertanyen ja a la memòria de diverses generacions.

En “The Very Best of dIRE sTRAITSbROTHERS iN bAND ofereix una elegant i molt cuidada posada en escena, una direcció musical arreglada per a l’ocasió combinant el millor de l’extens repertori de la banda de Mark Knopfler tant dels seus enregistraments d’estudi com de directe.

Des del so net i cristal·lí de Down to the Waterline de l’any 1978 fins al mític riff de Money for nothing, passant per temes com Telegraph Road, Lady Writer, Sota Far Away, Industrial Disease, Tunnel of Love, Romeo & Juliet, Sultans of Swing i un llarg etcètera.

dIRE sTRAITS és una mica més que el nom d’un grup, és una llegenda de la història de la música moderna entre els anys 1978 i 1991, i bROTHERS iN bAND és una mica més que una banda tributo, és per si mateix un espectacle musical de tan alt nivell que ni el mateix Guy Fletcher (Teclista de dIRE sTRAITS i Mark Knopfler des de 1984) va confondre amb els originals: “Estaven tocant Why Aye Man i haig de dir que vaig pensar que era un enregistrament nostre” bROTHERS iN bAND ofereix una elegant i cuidada posada en escena, una direcció musical arreglada per a l’ocasió. Si la guitarra i veu de Mark Knopfler han estat fonamentals en dIRE sTRAITS el mateix ocorre amb Òscar Rosende. La seva veu, la seva postura, els seus gestos, la seva expressivitat i sobretot la seva espectacular forma de tocar la guitarra ens mostren al Mark Knopfler d’una època passada que ja no tornarà, aquell que ens portava de la mà amb melodies que ja pertanyen a la memòria col·lectiva, aquell que ens deixava sorpresos amb la velocitat de les seves mans i la seva tan personal forma de tocar la guitarra.

Més informació

  • La Mirona
  • Carrer d'Amnistia Internacional, 17190 Salt, Girona

Més sobre bROTHERS iN bAND

© 2018 Alboreá Producciones by One World Music Entertainment, S.L. - Organitzador de concerts, festivals i esdeveniments