Dani Martin Castellón Albore Producciones

Dani Martin a Castelló

Auditori de Castelló 21:00h

ENTRADES EXHAURIDES

Dani Martín és un dels artistes (autor, compositor i interpreti) més importants dels últims 15 anys a Espanya. Les seves cançons van marcar a una generació durant tota una dècada (2000-2010) al capdavant del reeixit grup de pop-rock, El Cant del Boig, una banda que va batre innombrables registres. Ara en solitari no deixa de collir triomfs.

A l’octubre de 2010, Dani Martín publica ‘Petit’, el seu primer disc en solitari amb el qual aconseguiria el triple disc de platí amb quatre setmanes consecutives en el nº1 de les llistes de vendes a Espanya i 2 anys en la llista dels discos més venuts. Al setembre de 2013 es publica “Dani Martín“, el seu segon en solitari, de forma simultània a Espanya i Amèrica i “Zero”, primer single d’aquest segon àlbum en solitari ha estat nº1 en iTunes durant 1 mes, nº1 en la llista de cançons durant 6 setmanes consecutives, i nº1 en radi durant 7 setmanes consecutives. Dani Martín realitza durant els anys 2013 i 2014 més de 70 concerts presentant les cançons del seu segon disc per tota la geografia espanyola, així com xous per la majoria de països d’Amèrica Llatina amb presentacions a Argentina, Mèxic, Perú, Veneçuela, Colòmbia, Xile… A l’octubre de 2014 Dani Martín publica ‘El meu Teatre’, disc en directe gravat durant les dues nits de concert en el Palau d’Esports de Madrid i que recull els majors èxits de la carrera de Dani Martín acompanyat d’importants figures de la música com Joaquín Savina, Joan Manuel Serrat, Alejandro Sanz, Homes G, Leiva o Axel.

Sembla que aquest últim treball li consolida com un dels artistes més importants del seu gènere al nostre país.

Més informació

  • Auditori de Castelló
  • Av. de la Mare de Déu del Lledó, 50, 12004 Castellón de la Plana, Castellón

Més sobre Dani Martín

© 2018 Alboreá Producciones by One World Music Entertainment, S.L. - Organitzador de concerts, festivals i esdeveniments